Demo
Kiinnostaako Hammer? Kokeile Hammeria kuukauden ajan ilmaiseksi ja ota selvää onko se sopiva yrityksenne käyttöön.

Yleistä

Hammer on saatavilla sekä ASP-palveluna että osto-ohjelmana. ASP-palveluna Hammeria käytetään suoraan meidän serveriltämme. Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan Hammeria omassa käytössäsi on sinulla kolme vaihtoehtoa kokeilla Hammeria:

1.) Yleinen Hammer Demo-kanta

Tämä on yleinen Hammer demo-kanta, johon olemme tehneet sinulle valmiiksi käyttäjät ja resurssit. Tällä pääset nopeasti kokeilemaan Hammerin käyttöä ja ominaisuuksia yleisellä tasolla. Sinulla ei ole käyttöoikeuksia Hammer asetuksiin, mutta pääset kokeilemaan Hammerin kaikkia muita toimintoja. Kokeillaksesi tätä versiota on sinulla oltava PC-tietokone ja asennettava Microsoft .NET 1.1 runtime, sekä Hammer ohjelmat.

2.) Hammer web-client

Hammer web-client on rajoitettu ja yksinkertaistettu versio Hammerista. Web-clientilla pääset ainoastaan käyttämään Hammer booking-käyttöliittymää. Hammer web-client ei vaadi sinulta mitään asennuksia vaan voit käyttää sitä suoraan web-selaimellasi.

3.) Räätälöity demo-kanta oman firmasi omilla resursseilla

Mikäli olet kokeillut Hammer Demo -kantaa ja Hammer web-clienttia ja olet kiinnostunut testaamaan Hammeria käytännön työelämässä, voimme halutessasi räätälöidä Hammer demokannan yrityksesi omilla resursseilla. Tämä vaatii tarkempaa yrityksesi tarpeiden kartoitusta, minkä voimme tehdä joko puhelimitse tai paikan päällä yrityksesi tai Craneworksin tiloissa Helsingissä.

Ota meihin yhteyttä testataksesi räätälöityä demo.kantaa