Ominaisuudet
Hammer on erittäin monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka hoitaa yrityksesi tärkeimpien toimintojen päivittäisen hallinnan.
Screenshot of a monitor displaying Hammer

Yleistä

Hammer on monipuolinen järjestelmä, jolla useimpien yrityksesi tärkeimpien toimintojen ohjaus sujuu helposti ja vaivattomasti. Tässä tarkempia tietoja Hammerin tärkeimmistä ominaisuuksista.

Aikajanapohjainen ajan- ja resurssienhallinta


Aikajanapohjainen booking –näkymä esittää yleiskuvan resurssien käytöstä. Yhdellä vilkaisulla on helppo hahmottaa, mikä on päivän tai viikon varaustilanne, ja todeta millä resursseilla on vielä tilaa uusille bookkauksille. Resursseja voidaan kutsua näkyville ryhmissä ja näin hallita isojakin resurssikokonaisuuksia. Aikajanaa voidaan suurentaa ja pienentää ja katsoa erilaisilla tuntiskaaloilla Värikoodatut resurssit helpottavat näkymän lukemista. Hammer käyttäjät jakavat saman bookingnäkymän reaaliaikaisesti, joten kaikki muutokset varaustilanteessa näkyvät välittömästi kaikille. Bookkausta ei tarvitse edes aukaista vaan tooltip kertoo tärkeimmät tiedot suoraan aikajanalta.

Nopea ja helppo resurssin bookkaaminen ja aikataulutus

Screenshot of a monitor displaying Hammer
Resurssien bookkaaminen on nopeaa ja helppoa. Kun asiakastiedot on kerran syötetty järjestelmään, löytyvät osoitteet, yhteyshenkilöt ja asiakkaan projektit helposti listasta. Bookkauksia voidaan kopioida päivältä toiselle tai toistaa haluttujen kaavojen mukaisesti. Esimerkiksi palaveri joka perjantai klo 9-10 voidaan merkitä Hammeriin vaikka vuosiksi eteenpäin yhdellä hiiren klikkauksella. Bookkausten eri tyypit (alustava, varattu, raportoitu, ei käytössä, yksityinen, luottamuksellinen) helpottavat resurssien varaustilanteen hahmottamista ja mahdollistavat myös arkaluontoisempien asioiden bookkaamisen. Useita ihmisiä, laitteita ja tiloja voidaan bookata samaan bookkaukseen ja tästä voidaan lähettää muistutus tekstiviestinä ja sähköpostina asianosaisille.

Tehdyn työn raportointi


Kun työ on tehty, se voidaan raportoida suoraan booking-ikkunasta laskutusta ja seurantaa varten. Jokaisen resurssin käytetyt tunnit ja työssä käytetyt materiaalit voidaan raportoida erikseen. Kun kaikki tekijät ovat raportoineet bookkauksen, se muuttuu reported-tilaan ja voidaan laskuttaa.

SMS- & e-mail-integraatio


Bookkaustieto voidaan lähettää automaattisesti halutuille tekijöille tekstiviestinä ja sähköpostina. Näin voidaan varmistaa, että tekijä on tietoinen uudesta bookkauksesta, vaikka ei olisikaan Hammerin äärellä. Lisäksi Hammer tukee myös vapaamuotoisten tekstiviestien ja sähköpostiviestien lähettämistä. Ei siis enää vaivalloista puhelimen näpyttelyä, vaan tekstiviestit voidaan lähettää suoraan tietokoneen ruudulta.

Asiakashallinta (CRM)


Asiakashallinta on integroitu suoraan Hammeriin. Kun luot bookkauksia, luot samalla asiakas- ja kontaktitietoa, joka menee suoraan Hammerin asiakashallintapuolelle. Asiakashallinnassa tätä tietoa voidaan jalostaa eteenpäin ja seurata muun muassa asiakkaan kanssa tehtyjen projektien etenemistä sekä luoda uusia aktiviteetteja asiakasrajapintaan ja näin seurata asiakassuhteen kehittymistä, hallita asiakkaan yhteyshenkilöiden tietoja, tarkastella asiakkaalle tehtyjä laskuja, tarjouksia ja raportteja sekä ylläpitää asiakaskohtaisia hinnastoja.

Projektien hallinta


Screenshot of a monitor displaying Hammer
Hammerin asiakashallinnasta voit hallita Hammeriin perustettujen työprojektien etenemistä. Projektille osoitetut bookkaukset listataan projekti-ikkunassa, jossa niiden etenemistä on helppo seurata. Projektille voidaan syöttää haluttu aikataulu ja seurata kuinka projekti pysyy siinä. Projektiin voidaan lisätä myös huomioita projektin etenemisestä ja seurata koko projektin tilaa.

Laskutus


Hammerin laskutusosio pitää sisällään useita eri toiminnallisuuksia. Bookatuista ja raportoiduista työtehtävistä voidaan lukea tiedot suoraan Hammerin laskutukseen ja luoda helposti niistä laskuja. Laskut tallentuvat Hammeriin ja niiden tilan etenemistä voidaan seurata. Laskutus mahdollistaa myös raporttien, kustannusarvioiden ja tarjousten tekemisen. Kaikkia dokumentteja voidaan tuoda ulos Hammerista yleisimmillä tiedostomuodoilla (rtf, PDF, word, excel) tai lähettää automaattisesti sähköpostin välityksellä. Laskutus, kuten kaikki muutkin osiot Hammerissa on jaettavissa halutun käyttäjäjoukon kanssa. Näin esim. kaikki taloushallinnon työntekijät sekä tilitoimistosi ovat koko ajan ajantasalla laskutuksesi etenemisestä ja tilitoimistosi voi hoitaa reaaliaikaisesti esim. laskujen lähettämistä tai maksujen seurantaa puolestasi..

Jaettu server-pohjainen yhteys


Hammer toimii client / server periaattella, mikä mahdollistaa reaaliaikaisen eri Hammer osioiden yhtäaikaisen käytön ilman käyttäjämäärien rajoituksia. Käyttö ei ole sidottu tiettyyn koneeseen tai paikkaan, vaan Hammeria voi käyttää minkä tahansa IP-yhteyden yli mistäpäin maailmaa tahansa. Yhteys clientin ja serverin välillä on SSL-suojattu samalla tekniikalla, jota myös internet-pankkipalvelut käyttävät. Jokainen käyttäjätili on suojattu käyttäjänimellä ja salasanalla.
Screenshot of a monitor displaying Hammer


Hammer web-client

Hammerin käyttö ei rajoitu ainostaan siihen PC-koneeseen, johon se on asennettu. Web- clientilla voit käyttää Hammerin booking-osiota yleisimmillä web-selaimilla riippumatta koneesi käyttöjärjestelmästä. Mitään erillistä asennusta ei tarvita - navigoit vain Hammerin web-osoitteeseen ja saat näin bookingnäkymän eteesi miltä koneelta tahansa.

Asetukset

Hammerin asetukset-osio mahdollistaa Hammerin muokkaamisen hyvin erilaisiin tilanteisiin ja erityyppisten ja -kokoisten yritysten käyttöön. Asetuksilla hallitset Hammerin käyttäjiä, resursseja, materiaaleja, käyttöoikeuksia, ulkonäköä ja lisenssejä sekä monia muita asetuksia, jotka vaikuttavat Hammerin toiminnallisuuteen.