Versiot
Hammer ajan- ja resurssienhallintaohjelmistoa on saatavilla useina eri versioina. Täältä löytyy lisätietoa aiheesta.
Hammer

Yleistä

Hammer on skaalautuva järjestelmä, joka voidaan hankkia useina eri versioina ja se voi toimia sekä PC ohjelmana, että myös webselaimessa toimivana webclienttina.

Hammer versiot

Hammer Server edition

Hammer server edition
1-50 käyttäjää
Hammer Server edition on täysi ohjelmaversio Hammerista se tukee SQL-pohjaista tietokantapalvelinta ja mahdollistaa useiden käyttäjien samanaikaisen käytön. Server editioniin on mahdollista saada kaikki julkaistut optiot. Aloituspaketti sisältää 3 käyttäjää, ja se on päivitettävissä aina 50 käyttäjään saakka. Järjestelmä toimitetaan ilmaisella Microsoft SQL Express Edition -tietokannalla varustettuna, mutta tarpeiden kasvaessa se on mahdollista päivittää täyteen Microsoft SQL server –versioon.

Hammer 1.3 nyt saatavilla!

Hammer Enterprise edition

Hammer enterprise edition
Yli 50 käyttäjää
Hammer Enterprise edition on rajoittamaton ja räätälöitävissä oleva versio Hammerista. Aloituspaketti sisältää 50 käyttäjää ja kaikki Hammerille julkaistut eri osiot. Tämä versio on tarkoitettu keskisuurten ja isojen yritysten tarpeisiin ja on muokattavissa myös erityistoivomuksia varten. Järjestelmä toimitetaan täydellä Microsoft SQL-server unlimited -tietokannalla varustettuna.

Hammer 1.3 nyt saatavilla!

Hammer ASP edition

Hammer enterprise edition
Rajoittamaton määrä käyttäjiä.
Mikäli et halua investoida omaan server-laitteistoon, etkä ylläpitohenkilökuntaan, voit ostaa Hammer ohjelmiston meiltä myös kuukausiveloituksellisena ASP-palveluna. Ylläpidämme Hammer tietokantaasi serverillämme ja voit käyttää sitä aivan kuin se olisi ostoversio. Hammerisi pysyy aina uusimassa versiossa ja hoidamme ylläpidon ja tietokannan varmistukset automaattisesti puolestasi. Maksat aina vain siitä määrästä käyttäjiä mitä kulloinkin tarvitset.

Hammer 1.3 nyt saatavilla!